Bijzondere bijstand om kosten voor bewindvoering te dekken

Kosteloos kennismaken

Betrokken en deskundig

Gespecialiseerd in bewoners van zorginstellingen

Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor bijzondere bijstand, zodat u weet of u daarmee de kosten voor bewindvoering kunt dekken? Neem in dat geval gerust contact op met onze deskundigen. Wij kijken namelijk graag met u mee naar de voorwaarden waar u aan moet voldoen om in uw gemeente recht te hebben op bijzondere bijstand. Bovendien ondersteunen we u graag bij de bewindvoering zelf, of nemen we deze taak in zijn geheel van u over, ongeacht of u wel of niet in aanmerking komt voor bijzondere bijstand.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

man-bewindvoering

Waarom bijzondere bijstand nodig is voor bewindvoering

Wanneer u zelf als eerste bewindvoerder optreedt voor een van uw naasten, krijgt u veel extra taken  en verantwoordelijkheden op uw bordje. U zult ook veel tijd kwijt zijn aan dit nieuwe karwei. Om de tijd die u kwijt bent aan bewindvoering te compenseren, is het fijn als u bijzondere bijstand kunt ontvangen. Daarnaast is een vergoeding natuurlijk ook meer dan welkom wanneer u een professional inschakelt als eerste bewindvoerder en u zelf als tweede bewindvoerder beschikbaar blijft.

Laat u informeren door onze specialisten

Wilt u meer weten over wat bewindvoering precies is en waar u recht op heeft als u als bewindervoerder optreedt? Of wilt u het budgetbeheer van uw naaste graag uit handen geven aan een professional? Aangenaam Bewind uit Warmenhuizen staat in al deze gevallen voor u klaar. Onze specialisten vertellen u graag meer tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U maakt een afspraak door te bellen naar 085-8000825 of een e-mail te sturen naar info@mijnbewind.nl.

zorgprofessionals-bewindvoering