Hulp bij geldzaken in regio Alkmaar

Kosteloos kennismaken

Betrokken en deskundig

Gespecialiseerd in bewoners van zorginstellingen

Kunt u wel wat professionele hulp bij uw geldzaken gebruiken en woont u in Alkmaar of omgeving? Indien u of uw naaste niet meer zelf in staat is om de geldzaken goed op orde te houden, schakelt u het best een van onze professionals in om u bij te staan als eerste of als tweede bewindvoerder. Mijn Bewind staat in de omgeving bekend als een deskundig en transparante organisatie, waarbij persoonlijk contact met de betrokkene voorop wordt gesteld. U kunt er bij ons bedrijf uit regio Alkmaar dus op rekenen dat u op vriendelijke en professionele wijze hulp krijgt bij uw geldzaken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bewindvoering - Bewindvoerder - mentorschap - Mijn Bewind - Alkmaar en Schagen

Wanneer krijgt u professionele hulp bij geldzaken in regio Alkmaar?

Er zijn verschillende oorzaken waarom iemand uit Alkmaar of omgeving een bewindvoerder moet inschakelen om hulp te ontvangen bij geldzaken. Wanneer u bijvoorbeeld in de schulden zit en u merkt dat deze schulden alleen maar blijven oplopen, kunt u de rechter vragen een bewindvoerder aan te stellen die u helpt uw financiële problemen op te lossen. Maar ook wanneer u of uw naaste (tijdelijk) niet in staat is om de financiën op orde te houden, schakelt u een bewindvoerder in. Denk bijvoorbeeld aan ouderen die beginnen te dementeren en aan cliënten van zorginstellingen.

Bel ons voor een kennismakingsgesprek

Woont u in Alkmaar of omgeving en wilt u graag professionele hulp bij uw geldzaken, of de geldzaken van een naaste, ontvangen? Neem dan contact op met onze professionals voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Tuitjenhorn, niet ver van Alkmaar vandaan. Tijdens dit gesprek bespreken we uw situatie, kijken we of u in aanmerking kunt komen voor bijzondere bijstand, en behandelen we al uw overige vragen rondom bewindvoering. Maak een afspraak door te bellen naar 085-8000825 of een e-mail te sturen naar info@mijnbewind.nl

Bewindvoering - Bewindvoerder - Mijn Bewind - Alkmaar en Schagen - zorgprofessionals