Bewindvoering op maat

Kosteloos kennismaken

Betrokken en deskundig

Gespecialiseerd in bewoners van zorginstellingen

Als iemand door dementie of een verstandelijke beperking niet meer goed kan beslissen, kan bewindvoering op maat waardevol zijn. Bij Mijn Bewind, vlakbij Schagen, helpen we u graag met bewindvoering of kunnen we het volledig van u overnemen als dat nodig is. Als u in Noord-Holland woont en behoefte heeft aan onze diensten voor bewindvoering op maat voor uw dierbare met dementie of een verstandelijke beperking, dan staan we voor u klaar met persoonlijke aandacht en zorg, op basis van wat u nodig heeft - of dat nu volledig of gedeeltelijk is.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bewindvoering - Bewindvoerder - Mijn Bewind - Alkmaar en Schagen - downsyndroom

Bewindvoering op maat bij dementie of een verstandelijke beperking in Noord-Holland

Als u ervoor kiest om als eerste bewindvoerder te dienen voor een naaste of familielid, regelt u zelf de financiën en het vermogensbeheer. Deze taken zijn doorgaans vrij tijdrovend en een vergoeding vragen aan de eigen familie kan soms moeilijk zijn. In dergelijke gevallen is het een verstandige oplossing om de bewindvoering uit te besteden aan een bedrijf dat dit op maat voor u regelt. Door u in Noord-Holland, vlak bij Schagen, hulp te bieden bij uw werkzaamheden en deze zo nodig over te nemen, ontzorgen wij u op het gebied van bewindvoering voor naasten met dementie of een verstandelijke beperking.

Professionele hulp bij bewindvoering

Als uw ouders of andere dierbaren door omstandigheden niet meer in staat zijn om hun financiën verstandig te besturen, neem dan contact op met Mijn Bewind. Geen mens is hetzelfde; daarom geloven wij dat persoonlijke betrokkenheid de sleutel is voor het prettig helpen van onze cliënten. Als u ons machtigt voor bewindvoering bij de kantonrechter in Noord-Holland of elders in het land, bieden wij hulp op maat door alle financiële zaken van uw naaste met dementie of een verstandelijke beperking via ons te laten lopen. Denk hierbij aan het afhandelen van post, het betalen van vaste lasten en het onderhouden van contact met instanties zoals de gemeente. Bij schuldenproblematiek fungeren wij bovendien als contactpunt voor deurwaarders en schuldeisers.

Bewindvoering - Bewindvoerder - Mijn Bewind - Alkmaar en Schagen - zorgprofessionals

Schakel onze hulp in en kies voor bewindvoering op maat vlak bij Schagen

Wilt u graag een sparringspartner bij uw verantwoordelijkheden als bewindvoerder? Of wilt u de bewindvoering volledig uitbesteden? Plan dan een persoonlijk gesprek met ons in voor een kennismaking bij ons op kantoor in Tuitjenhorn, vlak bij Heerhugowaard voor hulp bij schulden. Bel naar 085-8000825 of stuur een e-mail naar info@mijnbewind.nl . U kunt tevens ons contactformulier invullen.