Bewindvoering in regio Schagen

Kosteloos kennismaken

Betrokken en deskundig

Gespecialiseerd in bewoners van zorginstellingen

Laat uw financiële zorgen niet langer uw leven bepalen en vraag bewindvoering aan bij Mijn Bewind in Tuitjenhorn, nabij Schagen en Alkmaar. Wij luisteren naar uw zorgen en zoeken in goed overleg met u naar een passende oplossing voor het beheer van uw vermogen. Bij ons staan uw wensen centraal. Ontdek wat onze mogelijkheden zijn op het gebied van bewindvoering in regio Alkmaar en Schagen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bewindvoering - Bewindvoerder - Mijn Bewind - Alkmaar en Schagen - downsyndroom

Laagdrempelige bewindvoering op professionele wijze in regio Schagen

Bent u om welke reden dan ook niet (meer) in staat om uw geldzaken op orde te houden? Of ziet u dat een naaste hier problemen mee heeft? Trek dan op tijd aan de bel en vraag bewindvoering aan. Mijn Bewind, actief in de omgeving van Haarlem, staat voor u klaar met bewindvoering bij financiële problemen en zorgt er als eerste of tweede bewindvoerder voor dat uw financiële zorgen niet verder toenemen. Dit doen wij door in goed overleg een passende oplossing te zoeken waarbij uw belangen behartigd blijven. Ook zijn wij u van dienst bij bijvoorbeeld de aanvraag van een vergoeding voor beschermingsbewind indien u zelf bewindvoering uitvoert. Onze werkzaamheden op het gebied van bewindvoering voeren wij uit in de omgeving van Alkmaar, Schagen en elders in Noord-Holland.

Kom langs bij ons op kantoor

Bent u benieuwd wat onze professionele bewindvoering in Tuitjenhorn, regio Alkmaar en Schagen, concreet voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak door te bellen naar 085-8000825 of stuur een e-mail naar info@mijnbewind.nl. Gedurende deze afspraak geven wij u algemene informatie over onze diensten en komen onze tarieven voor bewindvoering aan bod. Uiteraard beantwoorden we dan ook al uw vragen.

Bewindvoering - Bewindvoerder - Mijn Bewind - Alkmaar en Schagen - zorgprofessionals