Bewindvoering voor ouderen

Kosteloos kennismaken

Betrokken en deskundig

Gespecialiseerd in bewoners van zorginstellingen

Als u hulp nodig heeft bij het uitvoeren van bewindvoering voor ouderen, zijn wij er om u te ondersteunen. Ons kantoor bevindt zich vlakbij Bergen (NH), en we zijn uw betrouwbare partner voor financiële hulp in de hele provincie Noord-Holland, vooral als u de bewindvoerder bent van een familielid, zoals ouderen.

Mijn Bewind staat klaar om u te ondersteunen bij uw taken als bewindvoerder voor ouderen in Noord-Holland, vooral wanneer zij niet langer in staat zijn om zelf hun financiële belangen te behartigen.

Ontdek wat wij voor u en uw naaste ouderen kunnen betekenen op het gebied van financiële hulp! We staan klaar om u te helpen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bewindvoering - Bewindvoerder - Mijn Bewind - Alkmaar en Schagen - man bejaard

Wij ondersteunen bij de bewindvoering voor ouderen in Noord-Holland (NH)

Als eerste bewindvoerder regelt u de financiën van uw familielid, naaste of cliënt en bent u verantwoordelijk voor het vermogensbeheer. Voor extra financiële hulp en assistentie bij de bewindvoering voor ouderen of een ander familielid in de provincie Noord-Holland (NH) neemt u ons in de arm als tweede bewindvoerder. Mijn Bewind staat u bij met professionele hulp bij financiën en neemt bewindvoeringswerkzaamheden van u over als u tijdelijk niet in staat bent om deze uit te voeren voor ouderen, andere familieleden of cliënten. Met behulp van de experts van ons bedrijf uit Noord-Holland op het gebied van bewindvoering, vervult u als familielid een uitstekende taak als bewindvoerder. De ouderen aan wie u hulp verleent bij hun financiën, zullen u hier uiterst dankbaar voor zijn.

Schakelt u ons liever in als eerste bewindvoerder?

Laat u ons door de kantonrechter benoemen als eerste bewindvoerder? Dan zullen vanaf dat moment alle financiële zaken via ons lopen. Zo handelen wij de post af, betalen wij vaste lasten en onderhouden wij contact met instanties, zoals de gemeente. Wij bieden op deze manier complete financiële hulp aan voor ouderen of andere behoeftigen. Mocht de cliënt schuldenproblematiek ervaren? Dan zijn wij het contactpunt voor deurwaarders en schuldeisers. Naast bewindvoering voor ouderen en cliënten met problematische schulden, bieden wij ook hulp bij de financiën van bijvoorbeeld cliënten van zorginstellingen.

Bewindvoering - Bewindvoerder - Mijn Bewind - Alkmaar en Schagen - zorgprofessionals

Profiteer van gepaste hulp op persoonlijke wijze

Wilt u graag hulp ontvangen bij uw taken als bewindvoerder of wilt u de financiën van ouderen of andere cliënten liever volledig uit handen geven? Wij maken graag kennis met u tijdens een persoonlijk gesprek. Op ons kantoor in Noord-Holland luisteren wij naar uw wensen, zodat we als bewindvoerder bewindvoering op maat kunnen realiseren voor uzelf of een familielid. Bent u woonachtig in de buurt van Bergen of een andere locatie in Noord-Holland (NH) en kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken bij de bewindvoering voor ouderen, een naaste of een andere cliënt? Neemt u dan contact met ons op via het telefoonnummer 085-8000825 of het e-mailadres info@mijnbewind.nl voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak bespreken we onze werkwijze en nemen we onze tarieven voor bewindvoering bij ouderen zorgvuldig met u door.